Een luxe Kerstpakket vol Italiaanse delicatessen!

Hoe heerlijk is het om gezellig samen te kokkerellen en te genieten van een mooi kerstdiner?! Met veel zorg hebben we voor u een pakket samengesteld waarmee u, met een klein extra boodschapje voor wat versproducten en eventueel een wijn naar smaak, een mooi Italiaans kerstdiner op tafel zet.

ANTIPASTI

  • Salami van onze plaatselijke salumeria,
  • Pecorino kaas van onze plaatselijke kaasboer met huisgemaakte confituur van Agriturismo Villa Valente.
  • Prosecco om te proosten op deze mooie, Italiaanse diner-avond!

PRIMO PIATTO

  • Fettuccine, pasta all’uovo, uit Le Marche met een pikante saus van biologische passata en peperoncino, uit de moestuin van Agriturismo Villa ValenteAfgemaakt met een heerlijke Rozemarijn-olijfolie.

SECONDO PIATTO

  • Filetto di Manzo alla griglia (biefstuk van de grill) met grof zeezout en Rozemarijn olijfolie.

DOLCE

  • Pandoro (een typische Italiaanse cake die alleen gegeten wordt met kerst) met roomijs, kruim van amaretti-koekjes en Sinaasappel olijfolie.
LIQUORE
  • Limoncello met chocola uit Perugia en naar natuurlijk naar wens een echte Italiaanse espresso.

Waan je even in het zonnige Italië met dit heerlijke kerstdiner!

(De schuingedrukte producten zijn bij het pakket inbegrepen, evenals de recepten voor alle gerechten)

De antipasto

Salami uit onze plaatselijke salumeria en een jonge Pecorino kaas met huisgemaakte confituur van onze Agriturismo Villa Valente. Mèt een glaasje Prosecco om te proosten op een mooie Italiaanse kerstavond!

Primo piatto

Fettuccine, pasta all’uovo, uit Le Marche met een pikante saus van biologische passata en peperoncino uit de moestuin van onze Agriturismo.

Secondo piatto

Filetto di manzo alla griglia, afgemaakt met Rozemarijn olijfolie Extra Vergine

Rozemarijn olijfolie

Dolce

Pandoro (een typische Italiaanse cake die alleen gegeten wordt met kerst) met een bolletje gelato alla panna (slagroomijs), kruim van amarettikoekjes en onze Sinaasappel olijfolie Extra Vergine.

Om de avond mooi af te ronden vindt u in dit pakket een flesje Limoncello. Samen met een amarettikoekje of een chocolaatje uit Perugia (en natuurlijk naar wens een espresso) is uw Italiaanse dineravond helemaal compleet.

Eet smakelijk!

Ron & Ianthe