U wilt uw bestelling retourneren?

Geen probleem!
Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat onze olijfolie toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Om ons te informeren dat u het artikel wilt retourneren kunt u het onderstaand retourformulier voor herroeping invullen. Let op! Voedselwaren of levensmiddelen waarvan de verzegeling is verbroken en producten met een houdbaarheid korten dan 14 dagen zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Ook hiervoor kunt u gebruik maken van onderstaand formulier. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Om een retour aan te melden, dient u eerst in te loggen.

zie ook het herroepingsrecht in de algemene voorwaarden