Truffel…’Il Tesoro dei boschi’, betekent niet meer dan ‘De schat van het bos’. Met deze ‘schat’ hebben we een luxe pakket samengesteld dat diverse mooie truffelproducten bevat. Dit culinaire pakket bestaat uit:

  • Olijfolie Extra Vergine met zwarte truffel
  • Olijfolie Extra Vergine met witte truffel
  • Hele zwarte truffel
  • Truffeltapenade
  • Truffelboter
  • Truffelzout
  • Dat alles verpakt in onze luxe cadeauverpakking

Voor slechts 59,95 èn gratis bij u thuisbezorgd!

Te bestellen zolang de voorraad strekt, we leveren direct vanuit Italië bij u thuis.

Nieuw truffel assortiment
Zwarte truffelolie

Een heerlijke olijfolie Extra Vergine met zwarte truffel 100 ml.

Onze olijfolie van eerste persing met zwarte truffel is een smakelijk, authentiek natuurproduct. Gebruik deze olijfolie vlakvoor het serveren en geef uw gerecht een ware truffelsensatie. De olijfolie bevat gesneden stukjes zwarte zomertruffel.

Olijfolie met witte truffel 100 ml.

Een goudgele olijfolie met uitgebalanceerde smaak, nootachtig, kruidig met een kleine bitter en de mooie smaak van de witte truffel. De witte truffelolie is iets delicater dan de zwarte truffelolie en is heerlijk bij de pasta of zomaar over geroosterd brood.

Witte truffelolie
Truffel zwart 25gr.

Hele zwarte zomertruffel – 25 gr.

Heerlijke zwarte zomertruffel, perfect over gerechten voor de optimale truffel sensatie! Snij de truffel met een truffelschaaf. Erg geschikt voor op een truffel pasta, om zelf truffelboter van te maken of in combinatie met mozzarella en een goede olijfolie van eerste persing.

Truffeltapenade – 130 gr.

Deze truffeltapenade is gemaakt van de zomertruffel, champignonpaddestoelen en verse groenten. Verrijkt met olijfolie van eerste persing en een snufje chili. Bevat geen conserveringsmiddelen en kleurstoffen en is ideaal voor op bruschetta, bij pastagerechten, vlees en vis. Probeer eens een klein beetje op een gebakken ei! Voor gebruik raden we aan de saus te verwarmen en olijfolie van eerste persing toe te voegen.

Truffeltapenade
Truffelboter

Truffelboter – 80 gr.

De Truffelboter gemaakt van echte verse boter met stukjes zomertruffel. Het is heerlijk bij een stukje brood, pastagerechten en risotto. Smelt eens een beetje over een gegrild stukje rundvlees, maar ook erg lekker om te laten smelten over asperges.

Truffelzout – 50 gr.

Zout met stukjes zwarte truffel smaakt waanzinnig lekker over gebakken aardappeltjes, friet, in sauzen en amuses. Een subtiele smaakmaker welke een verrijking is voor uw keuken! Ook erg lekker om vlees mee op smaak te brengen, vooral steak of gegrild vlees.

Truffelzout

Spaghetti met truffel

Een heerlijke spaghetti met verse truffel

Ossenhaas met truffelboter

Ossenhaas met truffelboter