Op 1, 2 en 3 februari 2019 staat het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam helemaal in het teken van het Italië. Dan organiseert de redactie van magazine De Smaak van Italië weer het leukste Italië event van het jaar: Little Italy, Taste & Travel.
Een uniek evenement waar reizen en proeven centraal staan. Naast workshops en proeverijen met streekproducten, zorgen reisaanbieders en kwaliteitsaccommodaties voor een aantrekkelijk vakantieaanbod. De foodmarkt, het live entertainment, de nodige design- en modestands en lokale horeca maken het Italiaanse plaatje compleet.

Locatie: Westergasfabriek Amsterdam
Het evenement wordt gehouden in de Zuiveringshal op het Westergasterrein in Amsterdam. Een prachtige, authentieke en eigentijdse locatie die veelvuldig gebruikt wordt voor nationale en internationale evenementen. De locatie is op loopafstand van de Amsterdamse binnenstad en goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Kijk hier voor meer informatie over de locatie.

Taste & Travel
Proef de klassieke Italiaanse keuken van Roberto’s Restaurant. Maak een keuze uit het aanbod van ambachtelijke, Italiaanse gerechten dat speciaal voor Little Italy is samengesteld. Bij een Italiaans evenement kan goede koffie natuurlijk niet ontbreken. Drink een straffe espresso of romige cappuccino staand aan de bar van Buscaglione, of neem plaats aan een van de gezellige tafeltjes, Doe inspiratie op voor mooie reizen en bijzondere bestemmingen en ontdek het nieuwste aanbod voor vakanties in de Laars. Dompel je onder in de verschillende regio’s aan de hand van kenners en luister naar boeiende lezingen. Dit jaar is er veel aandacht voor vroegboeken!

Workshops & Kooktheater
Gedurende drie dagen kunnen bezoekers aanschuiven bij diverse proeftafels: van wijnworkshops tot olijfolieproeverijen, begeleid door professionals. Op een centrale plek op het evenement staat