Culinaire avond bij Restaurant Andermaal met olijfolie- en wijnproeverij

Culinaire avond ????

Op donderdag 3 oktober 2019 organiseert restaurant Andermaal in samenwerking met onze wijnleverancier Margaret Wines en olijfolieproducent A Taste of Passion een avond vol heerlijke wijn en spijs.

De avond begint met een proeverij van verschillende soorten italiaanse olijfolie, gemaakt in Le Marche en daarna serveren we een vijfgangenmenu met bijpassende wijnen van het Italiaanse wijnhuis Monte del Fra.

Met tekst en uitleg van Silvia Bonomo van Monte del Fra in eigen persoon, reizen we in gedachte af naar Italië en proeven we, in combinatie met fijne gerechtjes, de wijnen die met passie en vakmanschap zijn gemaakt door de familie Bonomo.

De olijfolie wordt gemaakt in het pittoreske dorp Penna San Giovanni en eigenaar Ron Favrin zal uitleg geven over alles op het gebied van olijfolie. Hoe wordt het gemaakt, hoe gezond is olijfolie, welke olijfolie past bij welk gerecht en kan er wel in olijfolie gebakken worden? Hij gaat met u de wereld door van olijfolie en leert u proeven!

De kosten voor deze geheel verzorgde avond bedragen €75 voor het diner, begeleidende wijn, water en een kopje koffie ter afsluiting.

Zin om met ons te komen proeven?
Reserveer snel, want vol=vol

bel ons op: 0345 534 645 of kijk op https://www.restaurantandermaal.com

Datum: 3 oktober 2019
Tijd: 18.00 uur
Locatie: restaurant Andermaal